Terroren i Tel Aviv: dramatisk arrestasjon

saronaEn politimann som ikke var på jobb da terroren utspant seg i Sarona-kjøpesenteret i Tel Aviv, fikk mer drama på et øyeblikk enn de fleste får gjennom et helt liv. Historien er bekreftet av Tel Aviv-politiet.

Han var på Cinemateque i Tel Aviv med kona da han hørte skuddene, og stormet mot lyden da han skjønte det var terror. Kona løp mot leiligheten deres i nærheten, hvor hennes mor var.

Blant alle tilskuerne utenfor Sarona var det en mann som så svært forvirret ut, og han klaget gjentatte ganger over at han var tørst. Politimannen tok han derfor med seg hjem, opp i leiligheten sin, og ga ham vann. Så lot han ham være der sammen med sin kone og svigermor, og løp ut igjen for å hjelpe til.

Etter kort tid så han at politiet hadde arrestert den ene av de to angriperne, og han la plutselig merke til at denne var kledd akkurat likt som mannen han hadde sluppet inn i leiligheten sin.

Antagelig må det ha gått kaldt nedover ryggen på ham da han skjønte sammenhengen, og han stormet tilbake til leiligheten. Her fikk han overmannet terroristen.

Men dramaet var ikke slutt. Da politi kom for å ta med seg terroristen, med hevede våpen, fikk de melding fra politimannen i leiligheten om at situasjonen var under kontroll. Da en av politimennene skulle hylstre våpenet sitt, gikk det av et vådeskudd, som traff og såret politimannen som hadde terroristen i leiligheten sin.

Politiet ville ikke gi opplysninger om tjenestemannens alder eller grad, eller hvor lenge han har jobbet i politiet. Han vil heller ikke bli etterforsket eller tiltalt for hendelsen.

Jerusalem Post

Comments are closed.